Minidag 24-9-22

Sas JB2 – Atalante JB1
07 november 2008

We gingen op weg naar de Scheg in Uithoorn om daar te volleyballen tegen Sas JB2.

We kwamen daar aan met een volledig team bestaande uit de drie set uppers Regi, Brent en Gerlinde en de aanvallers en verdedigers Judith, Gerjanne, Jeroen, Sam, Jasper en Yorick.

In de eerste set kwamen we op achterstand doordat er niet zo goed in drieën werd gespeelt, daardoor konden we niet ons spelletje spelen zoals we dat normaal doen. Vooral de eerste bal ging niet zo goed en daardoor kwam de 2de bal niet goed bij onze set uppers Brent en Regi en daardoor konden we niet aanvallen. Maar door wat mazzel en doordat we op het eind van de eerste set beter gingen spelen konden we de set nog net aan binnen halen met 24-26.

Helaas konden we dat goede spel van het einde van de eerste set niet doortrekken in de 2de set. Toen we 22-16 achter stonden leek het een kansloos verhaal maar toen mocht Regi gaan serveren en die serveerde ons zo naar de overwinning daardoor werd die set dan ook 22-25 voor ons. In de derde set kwamen we eindelijk een beetje tot rust en konden we ons eigen spelletje spelen. Dus veel in drieën. Die set wonnen we dan ook redelijk makkelijk met 14-25.

Bron: Yorick