Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Categorieën
Vinkeveense plassen 2





Creavorm D3 pakt vijf punten
17 oktober 2010


Van te voren werd nog opgemerkt dat als we zouden verliezen van een Spaarnestad D9 met maar 5 spelers en geen coach, dat zou toch wel niet zo mooi zijn...



De eerste set startte lekker. Serveren ging weer als een trein, de Haarlemmers hadden er moeite mee. Met 25-14 en 25-15 werden de eerste 2 sets gepakt, wel ruim maar toch niet onder de gewenste norm 10. Dat had al wat te denken moeten geven.

In set drie bleken de Haarlemmers erg flexibel in de verdediging en werd het rommelig aan Atalante zijde. Als de pass en set-up goed waren had de Creatieve ploeg moeite om het gat te vinden en te scoren. Maar na een gelijk opgaande strijd lukte het tot 25-21 toch. In de laatste set kwam de ploeg direct op een groOOote achterstand waardoor coach Frans besloot de 3 bankzitters in te wisselen. Ook de scheids was gewisseld, Roos ging verder omdat Wil al moest spelen. En dat hielp. Van een achterstand van 4-14 werd terug gevochten en gelukkig werd de schwung weer gevonden, met 25-20 konden de dames de 4-0 in de zak steken. Het scheelde niet veel..
Nog een puntje achter op D5 :) 

Bron: mi



Naar het overzicht